Antena 3 CNN Actualitate Inedit După vaci, apar imagini cu porci care se plimbă nestingheriţi prin faţa Aeroportului Timişoara

După vaci, apar imagini cu porci care se plimbă nestingheriţi prin faţa Aeroportului Timişoara

porci aeroport Timi?oara
Porci în fața Aeroportului Timișoara. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   23:35

Imagini surprinzătoare au fost văzute în fața noului terminal al Aeroportului Internațional Timișoara. Un grup de porci a fost filmat păscând pe gazon, sub ochii călătorilor.

Animalele au ajuns la intrarea pentru zborurile către spaţiul Schengen, unde au început să mănânce gazonul din faţa aeroportului, scrie opiniatimisoarei.ro.

„Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la aeroport”, se aude spunând un român care a filmat momentul inedit.

Turiștii care au aterizat și au fost martori la această scenă au avut parte de un moment amuzant de neuitat.

Două vaci au fost filmate în aeroportul din Timişoara. Animalele se plimbau pe terminalul sosiri

În urmă cu doi ani, călătorii au surprins alte imagini inedite în Aeroportul Internațional Traian Vuia. Două vaci se plimbau agale - din fericire, nu chiar pe pistă - ci în faţa terminalului de sosiri internaționale.

Reprezentanții aeroportului au dat vina pe proprietarul animalelor domestice care le-ar fi lăsat nesupravegheate pe câmpul din apropierea terminalului.

„Situația neprevăzută s-a derulat foarte rapid. Animalele au fost scoase în afara aeroportului de către agenții noștri de securitate.

E un caz extrem de izolat, iar animalele aflate în zona publică nu au creat nicio problema și nici nu au pus în pericol integritatea fizică a pasagerilor”, a declarat atunci Călin Petrescu, purtător de cuvânt al Aeroportului Timișoara.

 

×
Subiecte în articol: porci aeroport Timisoara Schengen
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close