Cincisprezece şefi l-au aşteptat pe Klaus Iohannis, cu tot cu minunăţiile lor culinare.
Dar preşedintele n-a încercat nimic. S-a fâţâit printre platouri, s-a uitat la preparate, le-a mai adulmecat, dar de gustat, nimic. Cel puţin, nu de faţă cu presa.
De ce n-a gustat preşedintele? Gurile rele spun că Iohannis mănâncă doar fineţuri.
„Îşi ia şi bucătarul după el este o informaţie care poate fi verificată şi este reală, unul dintre ei este specializat pe bucătărie moleculară, este un mare trend în lume. O ajută foarte mult pe doamna, că doamna este cea cu bucătăria moleculară”, declară Darius Vâlcov.
Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat convins, miercuri, că programul „Sibiu, regiune gastronomică europeană 2019” va fi un mare succes, el afirmând că mâncarea din această zonă este cea mai bună.