Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tânăr aruncat pe geam de părinţii iubitei, după ce a fost prins în flagrant în dormitorul fetei, în Germania

Tânăr aruncat pe geam de părinţii iubitei, după ce a fost prins în flagrant în dormitorul fetei, în Germania

Mihail și Arpine M., o familie de germani de origine armeană se confruntă cu acuzații de tentativă de omor, după ce l-au aruncat pe geam pe Ahmed, iubitul de 29 de ani al fiicei lor, surprins în dormitorul fetei.

tanar aruncat geam parinti iubita germania
Tânăr aruncat pe geam de părinţii iubitei, după ce a fost prins în flagrant în dormitorul fetei, în Germania Sursa foto: Pixabay
de Cerasela Stafie    |    05 Feb 2022   •   11:04

Alwina (25 de ani), fiica cuplului, l-a cunoscut pe Ahmed cu doi ani în urmă. Între cei doi s-a născut o poveste de dragoste, care a fost ținută departe de ochii lumi, pentru că familia fetei își dorea pentru ea un partener creștin armean, nu un mulsulman.

În prima zi a lunii februarie, părinții fetei au plecat din oraș, iar tânăra și-a invitat iubitul acasă, profitând de ocazie. Cei doi au fost ghinioniști, Mihail și Arpine M întorcându-se mai repede decât era prevăzut.

Cei doi iubiți au fost surprinși în dormitorul fetei, aproape dezbrăcați. Ahmed a povestit că nu a avut prea mult variante.

”Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna un șifonier gol special pentru asta. Dar acum toate erau pline. M-am ascuns pe pervazul îngust al ferestrei și am tras draperiile”, a spus el, potrivit Bild.

Mama fetei l-a depistat pe acesta. S-a iscat un mare scandal, iar tânărul a fost împins de tatăl iubitei lui. S-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 11 metri.

Părinții tinerei au închis fereastra ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu au anunțat ambulanța și nu s-au interesat de starea tânărului.

Cea care a reușit să anunțe serviciile de salvare a fost iubita bărbatului. Ahmed a ajuns la spital, unde a rămas internat pentru aproximativ două luni. El a suferit mai multe fracturi și a fost nevoit să treacă prin mai multe operații.

”Încă trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a spus el la primul termen al procesului.
 

×
Subiecte în articol: parinti aruncat etaj iubit
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close