Antena 3 CNN Actualitate Inedit O mamă a postat o fotografie pe Facebook cu cei cinci copii ai ei, iar Internetul a luat-o razna! Nimănui nu-i vine să creadă cum a reușit! „Simt că parcă mi-am recăpătat copiii!”

O mamă a postat o fotografie pe Facebook cu cei cinci copii ai ei, iar Internetul a luat-o razna! Nimănui nu-i vine să creadă cum a reușit! „Simt că parcă mi-am recăpătat copiii!”

O mamă a postat o fotografie pe Facebook cu cei cinci copii ai ei, iar Internetul a luat-o razna! Nimănui nu-i vine să creadă cum a reușit! „Simt că parcă mi-am recăpătat copiii!”
Foto: Facebook/Molly DeFrank
26 Noi 2019   •   10:43

O mamă disperată că toți cei cinci copii ai săi nu-și mai desprind ochii din ecranele tabletelor, ori ale telefoanelor mobile, a luat o decizie radicală: fără orice formă de tehnologie timp de 30 de zile.

Inițial, bloggerul Molly DeFrank nu-și pusese mari speranțe în această nouă regulă instituită în casă, însă, după șapte luni, rezultatele aveau să o surprindă și pe ea.

Molly și-a împărtășit povestea pe Facebook, unde a publicat și o fotografie cu cei cinci copii ai ei, de data aceasta cufundați în lectură, iar postarea ei a devenit virală, scrie Bored Panda.

”Nu, această poză nu a fost aranjată. În urmă cu câteva luni am eliminat timpul petrecut în fața ecranelor de către copiii noștri. De ce? Pentru că scumpii mei copii se transformaseră în mici demoni. Și mamei nu îi place”, a scris femeia. 

În postarea ei, Molly notează că fiica ei a început să citească mai bine, de când a renunțat complet la tehnologie. 

”Le permiteam doar o oră pe zi, însă și așa era mult și le afecta creativitatea, deveniseră mai obraznici și aveau des crize de plâns”, mai spune femeia.

Molly a povestit cum a decurs ziua în care a luat decizia radicală.

”Au protestat timp de un minut fierbinte, apoi am mers cu toții mai departe. Nu-mi venea să cred cât de ușor a fost. Serios, simt că parcă mi-am recăpătat copiii! (...) Acum îi văd cum cooperează, chiar se joacă de-a școala.”

 

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close