Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie strângea gunoiul pe plajă când a găsit o sticlă. Credea că este nisip, însă când a deschis-o nu i-a venit să creadă: Dumnezeule! - FOTO

O femeie strângea gunoiul pe plajă când a găsit o sticlă. Credea că este nisip, însă când a deschis-o nu i-a venit să creadă: Dumnezeule! - FOTO

o_1djgnpu5h1ljjh1q13id1sd5se98.jpg
sursă: pixabay.com
30 Aug 2019   •   10:49

O femeie în timp ce strângea gunoiul  pe plajă a găsit o sticlă de plastic, crezând inițial că în interiorul acesteia se află nisip.

„Urăsc să văd gunoiul pe plajă, mai ales că plasticul dăunează vieții noastre”, a spus Judy, proprietara unui hotel din zonă, în timp ce aduna gunoaiele.

Dar, la o prvire mai atentă, femeia din Florida și-a dat seama că aceasta nu este o sticlă obișnuită. Nu mică i-a fost mirarea să descopere un bilet cu doi dolari. Când a deschis-o, și-a dat seama datorită biletului că în sticlă nu era nisip, ci cenușă! Era cenușa unui bărbat decedat, după cum avea să afle ulterior din bilet.

Lui Gordon Scott Smith, poreclit Skinny i-a plăcut să călătorească împreună cu soția sa Beverly. Ei urmau să viziteze Florida, deoarece iubeau soarele și oceanul.

În 2012, cuplul a sărbătorit aniversarea nunții de argint cu o călătorie în Costa Rica, dar la două ore după ce s-au întors, Skinny a murit brusc la 57 de ani, relatează USA Today, cittat de Newsner.

Beverly, în memoria soțului său care iubea călătoriile a pus o grămăjoară din cenușa sa în sticlă și a aruncat-o în apa oceanului

În interiorul sticlei se aflau și doi dolari pentru a deconta apelul telefonic.  Femeia îl ruga pe cel sau pe cea  care avea să găsească sticla să o sune și să-i spună pe unde se află Gordon.

×
Subiecte în articol: sticla mesaj nisip Florida cenusa
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close