Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie și-a ucis prietenul sub ochii fiicei, apoi și-a băut liniștită cafeaua și a fumat

O femeie și-a ucis prietenul sub ochii fiicei, apoi și-a băut liniștită cafeaua și a fumat

Natalia, în vârstă de 45 de ani, din Ucraina, este acuzată că l-a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit pe prietenul ei, după care i-a mutilat trupul chiar în fața fiicei sale de 16 ani.

o_1ea2gvduqma01pv94b6mdr13e5b.jpg
Sursa foto: mirror.co.uk
05 Iun 2020   •   18:09

Când au ajuns la locul crimei, polițiștii au fost îngroziți de detașarea femeii, plină de sânge, care se relaxa fumând țigări și bându-și cafeaua.

Femeia l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe Vasily, în vârstă de 60 de ani, cu un cuțit de bucătărie, după care l-a lovit cu o coadă de topor până nu a mai respirat. Potrivit presei locale, crima s-a produs în fața fiicei sale de 16 ani, care a fost plasată într-un orfelinat și primește consiliere.

Trupul mutilat al bărbatului a fost descoperit luni, lângă casa femeii din satul Loboikivka, centrul Ucrainei.

Cei doi se pare că ar fi consumat alcool toată noaptea, după care au avut o ceartă, despre care femeia nu-și mai amintește de la ce a pornit. Apoi, tot ea a sunat la poliție.

Când au ajuns la fața locului, ofițerii au fost șocați să o vadă pe Natalia, acoperită de sânge, în pragul casei, în timp ce își făcea ritualul de dimineață, savurându-și cafeaua și fumând. Ea le-a povestit polițiștilor, extrem de calmă, toate detaliile oribilei crime.

Potrivit martorilor, toată curtea era plină de sânge, iar corpul bărbatului era mutilat. Femeia i-ar fi umplut gura cu pâine pentru a atenua urletele bărbatului și chiar a încercat să-l scalpeze când acesta era încă viu.

×
Subiecte în articol: Ucraina
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close