Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânără decât el și era cel mai fericit om de pe pământ. Trei luni mai târziu, un album foto i-a dat viața peste cap

S-a căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânără decât el și era cel mai fericit om de pe pământ. Trei luni mai târziu, un album foto i-a dat viața peste cap

wedding917147_960_720.jpg
Foto: pixabay.com
03 Oct 2016   •   17:44

Un milionar de 68 de ani din Florida a avut parte de un șoc când a aflat că s-a căsătorit cu propria nepoată, scrie The Independent.

Bărbatul și tânăra lui mireasă, în vârstă de 24 de ani, au făcut teribila descoperire la trei luni după nuntă, atunci când, printr-o coincidență nefericită, au descoperit într-un album de familie o poză pe care tânăra a recunoscut-o ca fiind cu tatăl ei.

Bărbatul și-a dat seama apoi că tatăl tinerei sale neveste este chiar fiul său, din prima căsătorie, cu care nu a ținut însă legătura.

”Când l-am văzut pe tatăl meu în acel album foto, am simțit un sentiment copleșitor de disperare", a spus tânăra.

Acum, cei doi se pregătesc de divorț.

”Dacă nu am fi aflat, am fi trăit fericiți până la adânci bătrâneți, iar faptul că suntem rude de sânge nu ne-ar fi împiedicat”, a spus bărbatul.

×
Subiecte în articol: nunta
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close