Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Nu suntem părinții perfecți, dar am făcut o înțelegere după divorț”. Tradiția pe care o respectă pentru copilul lor - FOTO

„Nu suntem părinții perfecți, dar am făcut o înțelegere după divorț”. Tradiția pe care o respectă pentru copilul lor - FOTO

„Nu suntem părinții perfecți, dar am făcut o înțelegere după divorț”. Tradiția pe care o respectă pentru copilul lor - FOTO
Foto: Captură video/youtube.com
10 Iun 2018   •   10:54

Victoria Baldwin și Adam Dyson au divorțat când fiul lor, Bruce, avea doar doi ani, dar sunt determinați să își țină familia unită de dragul copilului.

De aceea, continuă să își facă poze de familie în fiecare an și vor să facă o tradiție din asta, chiar dacă nu sunt în cele mai bune relații.

Părinții lui Bruce sunt de părere că astfel copilul va știi că este posibil ca dragostea să dispară, dar legătura și respectul vor rămâne.

„Eu și Adam nu suntem părinții perfecți, dar am făcut o înțelegere după divorț, să îl punem pe fiul nostru pe primul loc și să îi transmitem valorile în care credem. Da, încă facem fotografiile de familie și încă plătesc mulți bani pentru a le printa, înrăma și pune în dormitorul fiului nostru.

El nu va crește cu părinți care locuiesc în aceeași casă, dar va crește văzând respect, empatie, compasiune, perseverență, flexibilitate și chiar sacrificiu”, a spus femeia, potrivit CNN.

×
Subiecte în articol: fotografii familie divort
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close