Antena 3 CNN Actualitate Inedit Nu a mâncat nimic de trei ani și poate să moară oricând. Dar visul său cel mai mare este acela de a ....

Nu a mâncat nimic de trei ani și poate să moară oricând. Dar visul său cel mai mare este acela de a ....

o_1bubjrmjnhiiesq115lirpl3u8.jpeg
Foto: theargus.co.uk
07 Noi 2017   •   18:10

A fost diagnosticată de patru ani cu o boală genetică rară, iar de trei ani nu poate mânca nimic. Stomacul și intestinele sale nu pot digera mâncarea, așa că este hrănită printr-un tub introdus în inimă, care îi pompează nutrienți în sistem.

Ylena Green, din Sussex, visează însă la mâncărurile sale preferate pregătite de mama sa, precum cheesecake, lasagna, macaroane, brânză. Tânăra gustă extrem de puțin din ele, iar apoi este nevoită să se culce, scrie Mirror.

Ylena a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos când avea 14 ani, dar condiția sa s-a înrăutățit după cea de-a 18 aniversare. Fata stă mai mult în pat, oasele au căpătat o imobilitate uriașă, își poate întoarce capul la 110 grade, „aproape ca o bufniță”, însă asta îi poate frânge gâtul și lasa-o paralizată sau mai rău să-i provoace decesul.

În acest moment, Ylena poartă un guler cervical, însă viața sa este în pericol. Medicii au avertizat-o că fără o operație, ar putea să moară într-un an sau doi.

 

×
Subiecte în articol: boala rara
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close