Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky

Motivul adevărat pentru care trebuie să pui mereu gheață în whisky

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 18:40 21 Sep 2017 Modificat la 18:40 21 Sep 2017
o_1bqihbtfv124753oluv1e4bjt8.jpg
Foto: freeimages.com/ Lukas Gladki

Gustul unui pahar de whisky triplu sec poate fi îmbunătăţit.

O echipă de cercetători suedezi a scos la iveală faptul că apa este ceea ce trebuie într-un pahar de whisky pentru a-i sublinia gustul uşor afumat.  

Guaiacolul este substanţa responsabilă pentru aroma afumată din alimente şi băuturi, iar apa o ajută să se intensifice, scrie gustarte.ro.

Citiți și:

Care e diferenţa dintre whiskey şi whisky? Nu e o greșeală de scriere

×
Etichete: gheata
x close