Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motanul Larry riscă să fie „concediat”. Ipostaza compromițătoare în care a fost fotografiată felina din reşedinţa premierului britanic

Motanul Larry riscă să fie „concediat”. Ipostaza compromițătoare în care a fost fotografiată felina din reşedinţa premierului britanic

o_1bbcg109ct7d18qhi7bisrmg8d.jpg
foto: pixabay.com
17 Mar 2017   •   09:20

Larry, celebrul motan de la Downing Street Nr. 10 din Londra, reşedinţa oficială a prim-miniştrilor din Marea Britanie, a fost fotografiat de jurnaliştii britanici în timp ce se juca cu un şoarece, pe care l-a lăsat apoi să fugă, scrie europafm.ro.

”Ar trebui Lary să fie oare concediat? Prinzătorul-şef de şoareci de la Numărul 10 de pe Downing Street a fost văzut în timp ce a lăsat să îi scape un şoarece”, titrează tabloidul britanic The Telegraph.

În rândul iubitorilor de pisici, e cunoscut faptul că motanul Larry nu este cel mai bun prinzător de şoareci de pe acea stradă londoneză.

Mai mulţi angajaţi care lucrează în vila de la Numărul 10 au spus că l-au văzut în trecut pe Larry dormind liniştit în timp ce mai mulţi şoareci alergau chiar prin faţa nasului său.

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close