Antena 3 CNN Actualitate Inedit Misterul lacului blestemat! După 12 ani, o crimă înfiorătoare a rămas neelucidată

Misterul lacului blestemat! După 12 ani, o crimă înfiorătoare a rămas neelucidată

o_1bhi1nnfk1f7u1h0nsdcelgevn8.jpg
Foto: captura video
01 Iun 2017   •   17:43

O crimă neelucidată de aproape 12 ani a transformat Lacul Cozia într-o zonă ocolită de localnici. Aici a fost găsit, într-un sac, cadavrul unui necunoscut, victimă a unei execuţii mafiote. Şi alte întâmplări bizare au dat bălţii ascunse în pădure o aură de loc blestemat, scrie Adevărul.

În duminica de 27 noiembrie 2005, câţiva pescari veniţi pe malul lacului au observat în apropiere de mal un sac de nylon. Unul dintre ei l-a agăţat cu undiţa şi l-a tras la mal. În interior se afla cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacţie.

Medicii legişti au constatat că victima, cu vârsta de 35 – 40 de ani, era decedată de mai multe luni. Poate chiar de un an, susţineau specialiştii. Urmele unor lovituri puternice au putut fi observate, la fel ca fracturile de coaste. Cadavrul fusese îndoit de la jumătate, legat fedeleş cu o cordelină, apoi cu un lanţ de macara şi îndesat în sac. Anchetatorii nu au putut stabili identitatea victimei, iar dosarul penal a rămas până în prezent cu autor necunoscut.

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close