Antena 3 CNN Actualitate Inedit Milionarul și-a făcut soția să-i promită că îl va înmormânta cu toți banii pe care i-a făcut de-a lungul vieții. Femeia i-a promis solemn. Ce s-a întâmplat după înmormântare este uluitor

Milionarul și-a făcut soția să-i promită că îl va înmormânta cu toți banii pe care i-a făcut de-a lungul vieții. Femeia i-a promis solemn. Ce s-a întâmplat după înmormântare este uluitor

o_1c5jont21esgb5a12j21k2uk488.jpg
Foto: Pixabay.com
05 Feb 2018   •   21:58

Îi era teamă că banii pe care i-a făcut de-a lungul vieții vor fi cheltuiți fără discernământ, așa că milionarul și-a făcut soția să-i promită cu limbă de moarte că îl va înmormânta cu toată averea.

Cum știa că nu o va scoate la capăt cu el, femeia i-a promis solemn acest lucru.

„Și-a făcut soția să promită din tot sufletul că atunci când va muri îl va îngropa cu toți banii lui, că îi va pune în sicriu alături de el. Dar într-o zi chiar a murit. el era întins în sicriu iar soția stătea pe un scaun alături de prietenul cel mai bun al familiei lor. Când ceremonia s-a terminat și groparii voiau să închidă sicriul pentru a-l duce la groapă, soția le-a spus să mai aștepte un minut.

Femeia avea o cutie de pantofi cu ea, s-a apropiat de sicriu și a pus-o în el. Apoi groparii l-au băgat pe milionar în groapă. Prietenul femeii a întrebat-o: „Sper că nu ai fost atât de nebună încât să pui toți banii ăia acolo, lângă zârcitul ăsta”.

Femeia a răspuns: „Da, am promis. Sunt un creștin bun. Eu nu mint. I-am promis că îi voi pune toți banii cu el în sicriu și așa am făcut”.

Omului nu-i venea să creadă: „Vrei să-mi spui că ai pus TOTUL în SICRIU??”.

Ea a răspuns: „Sigur că da. I-am strâns pe toți, i-am pus în contul meu și i-am scris lui un cec”, scrie Little Things.

×
Subiecte în articol: milionar
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close