Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mesajul postat de un angajat McDonald`s pe Facebook a devenit viral. Vedeți aici care este motivul. „M-am săturat să...”

Mesajul postat de un angajat McDonald`s pe Facebook a devenit viral. Vedeți aici care este motivul. „M-am săturat să...”

miki.jpg
Foto: Facebook
12 Mai 2016   •   17:42

Acest angajat McDonald`s vrea respect.  Mike Waite, un tânăr angajat la un restaurant din Edinburgh, a explicat, într-un mesaj pe Facebook, de ce nu este în regulă să-i judecăm pe cei care lucrează în acest domeniu.

Mesajul lui Mike, publicat duminică pe rețeaua de socializare, a fost distribuit de aproape 7.000 de persoane.

„M-am săturat să fiu criticat și judecat. Să fie clar: da, lucrez la McDonald`s aproape 50 de ore pe săptămână. De ce? Nu pentru că nu aș avea aspirații sau pentru că nu aș fi inteligent. Din contră. Pentru că, în numai câteva săptămâni – ca majoritatea celor cu care lucrez – mă voi întoarce la facultate. McDonald`s are o reputație proastă din acest punct de vedere, reputație care nu are o bază solidă. Fiecare persoană alături de care lucrez are propria poveste și toți muncesc din greu din diverse motive...fie că trebuie să-și plătească studiile, fie pentru că au familii de întreținut... (...). Există persoane care au lucrat la McDonald`s și care au devenit piloți, avocați, designeri, arhitecți și oameni care ar face tot ce este necesar ca să aibă grijă de familiile lor.”

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close