Antena 3 CNN Externe Poliţiştii din Missouri au oprit un OZN pe autostradă: „Acești umanoizi prietenoși au venit în pace”

Poliţiştii din Missouri au oprit un OZN pe autostradă: „Acești umanoizi prietenoși au venit în pace”

masina Ozn
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2024   •   19:03

Poliția rutieră din comitatul Crawford, Missouri, a oprit în trafic o mașină ciudată care semăna cu un OZN și se deplasa fără probleme pe o autostradă aglomerată, scrie Sky News.

„Acești umanoizi prietenoși au venit în pace!”, au scris oficialii de la Biroul Șerifului din Crawford, sâmbătă, într-un mesaj publicat pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În postarea de pe pagina de Facebook mai scrie: „Ei bine, nu știi niciodată ce va călători prin comitatul Crawford, dar acesta a fost puțin ieșit din comun”.

Cei aflaţi în „maşina-OZN” călătoreau către un festival din Roswell.

Well, you never know what will be traveling through Crawford County but this one was a little out of this world. These...

Publicată de Crawford County Sheriff's Office, Missouri pe Vineri, 28 iunie 2024

Poliția s-a pozat cu „mașina-OZN”

Șoferul, care avea o pereche inedită de ochelari de soare, a primit un avertisment scris pentru câteva abateri în trafic. În maşină era și o pasageră în partea dreaptă. 

Roswell este o zonă frecventată de cei care cred în extratereștri.

Ofițerii au fost încântați că șoferul a fost de acord să-i lase să facă fotografii „OZN-ului”. „Având în vedere reacția politicoasă a șoferului și faptul că are un vehicul inedit, am optat pentru a oferi comunității noastre o postare distractivă pe rețelele sociale.

A fost o interacțiune grozavă și i-am urat o călătorie în siguranță!”, a transmis un reprezentant al Poliţiei într-un e-mail către Fox News.

×
Subiecte în articol: Missouri masina ozn Crawford
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close