Antena 3 CNN Actualitate Inedit Lidia Fecioru, leacul zilei: „Se iau șase căței de usturoi care se prăjesc în coajă și se consumă în 24 de ore. După o lună de zile, organismul..

Lidia Fecioru, leacul zilei: „Se iau șase căței de usturoi care se prăjesc în coajă și se consumă în 24 de ore. După o lună de zile, organismul..

<1 minut de citit Publicat la 20:17 07 Oct 2017 Modificat la 20:17 07 Oct 2017
o_1brrtcat91ggi18gb1pi523o11ul8.jpg
Sursa foto: Foto captura Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, sâmbătă, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului.

Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. 

 

×
x close