Antena 3 CNN Actualitate Inedit Înălţimea chiar contează. Studiul care spune multe despre tine şi viaţa ta sexuală

Înălţimea chiar contează. Studiul care spune multe despre tine şi viaţa ta sexuală

sex.jpg
30 Sep 2015   •   22:39

Oamenii de ştiinţă din California au descoperit şi dezvăluit că există o relaţie între înălţimea unei persoane, masa corporală şi numărul de parteneri sexuali cu care a avut o relaţie.

La studiu au participat peste 60.000 de bărbaţi şi femei şi s-a aflat că oamenii foarte scunzi au avut mai puţini parteneri în viaţa sexuală. Acelaşi lucru s-a observat şi în cazul persoanelor subponderale.

Studiul a mai arătat că bărbaţii de înălţime medie spre foarte mare au avut până la cu trei partenere mai mult decât bărbaţii scunzi. 

"Studiul a arătat că femeile preferă bărbaţii care sunt mai înalţi decât ele. Există posibilitatea ca pentru multe femei să fie şi o minimă diferenţă de înălţime necesară, astfel că bărbaţii peste acea înălţime au ajuns şi ei să aibă parte de mai multe partenere", a explicat Dr. David Frederick. 

Numărul mediu de parteneri sexuali înregistraţi pentru persoanele între 30 şi 44 de ani a fost de 8. 29% dintre bărbaţi şi 56% dintre femei au spus că au făcut sex cu mai mult de 14 persoane, conform TheIndependent. 

×
Subiecte în articol: studiu
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close