Antena 3 CNN Show Tabloid Imagini de la nunta de sute de milioane de dolari, plină de vedete: Moștenitorul miliardar Anant Ambani s-a căsătorit cu Radhika Merchant

Imagini de la nunta de sute de milioane de dolari, plină de vedete: Moștenitorul miliardar Anant Ambani s-a căsătorit cu Radhika Merchant

nunta Anant Ambani, Radhika Merchant
Mirii Anant Ambani și Radhika Merchant, la ceremoniile de nuntă. Sursa foto: Instagram/ Rhea A Kapoor
de Mia Lungu    |    15 Iul 2024   •   15:25

După șapte luni de sărbători extravagante, Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, s-a căsătorit, în acest weekend, în cadrul unui eveniment mult așteptat, cu moștenitoarea unui imperiu farmaceutic, Radhika Merchant, în fața a mii de invitați, potrivit CNN.

Kim și Khloé Kardashian, Nick Jonas și Priyanka Chopra și foștii prim-miniștri britanici Tony Blair și Boris Johnson au fost doar câteva dintre fețele celebre care au zburat la Mumbai pentru a participa la evenimentul luxos.

Nunta a atras, de asemenea, multe dintre cele mai mari nume din divertisment, sport, afaceri și politica indiană, de la staruri de la Bollywood, la fostul președinte indian Ram Nath Kovind și miniștrii șefi ai diferitelor state.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la festivitățile de nuntă care au început vineri, 12 iulie, și s-au terminat luni, 15 iulie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Familia Ambani, care se află în spatele celei mai mari corporații private din India, Reliance Industries, nu a cruțat nicio cheltuială. Fondat de bunicul lui Anant, conglomeratul este condus în prezent de tatăl său, Mukesh, care valorează peste 122 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Nu se știe exact câți bani a cheltuit familia Ambani pentru sărbătorirea nunții celor doi. Potrivit estimărilor din industrie, suma totală se ridică la sute de milioane de dolari, iar artiștii muzicali ar fi primit sume cu șapte sau chiar opt cifre.

Într-un Mumbai îmbibat de ploaie, poliția a închis drumurile din zona care înconjoară centrul Jio World Convention, deținut de Ambani, cu o capacitate de 16 000.de locuri, înaintea evenimentului de covor roșu. Participanții s-au îmbrăcat în ținute deosebite, trecând pe lângă fotografi către recepția care ar putea stabili tendințele viitoare în moda nunților indiene.

Kim și Khloé Kardashian, care au sărit complet peste covorul roșu, au fost văzute pe rețelele de socializare îmbrăcate în sari aurii, respectiv, roșii. Ansamblul lui Kim a avut un corset cu ciucuri pe umeri, în timp ce Khloé a optat pentru mâneci lungi și ornamentate, coliere suprapuse și un maang tikka opulent.

În ceea ce privește cuplul, mirele a ajuns mai întâi pe covorul roșu într-un sherwani auriu asortat cu adidași, pe care l-a schimbat ulterior pentru ceremonie. Mireasa a strălucit în ținute de mireasă brodate manual de brandul indian Abu Jani Sandeep Khosla. Radhika Merchant a urmat tradiția de a purta roșu și alb, într-un ansamblu opulent de fildeș împodobit cu roșu. Acesta avea un voal lung de împodobit cu pietre și paiete și fustă tradițională, cu o trenă detașabilă lungă, potrivit stilistului ei Rhea Kapoor, care publicat imagini pe rețelele sociale.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close