Antena 3 CNN Actualitate Inedit I s-a spus că fiul său a murit la doar șapte zile de la naștere. După 42 de ani, mama a reușit să obțină în justiție dreptul de a-l deshuma. Când a văzut sicriul deschis, femeia a fost la un pas de leșin (FOTO)

I s-a spus că fiul său a murit la doar șapte zile de la naștere. După 42 de ani, mama a reușit să obțină în justiție dreptul de a-l deshuma. Când a văzut sicriul deschis, femeia a fost la un pas de leșin (FOTO)

o_1bta3daa11av9ob12746v710qs8.jpg
Foto: captura video
25 Oct 2017   •   18:47

I s-a spus că fiul său a murit la șapte zile de la naștere. Cu toate acestea, Lydia Reid din Edinburgh, Scoția, a simțit mereu că ceva nu este în regulă.

După ani de luptă în instanță, femeia a reușit în cele din urmă să obțină dreptul de a-și deshuma copilul.

Când sicriul a fost deschis, Lydia a fost la un pas de leșin. Și asta pentru că acolo nu se afla decât un scutec, o căciuliță, o cruciuliță, dar nici urmă de rămășițele acestuia.

„Fiul meu nu era înăuntru. Cineva a furat trupul fără viață al acestuia. Am îngropat un sicriu gol”, a spus mama, potrivit BBC.

Femeia susține că în locului copilului său, medicii i-au adus un altul, care nu semăna deloc cu el. De aici și suspiciunea că micuțul pe care credea că l-a îngropat nu era al ei. „Mi-au dat un copil (n.r. mort) mare și blond. Al meu era slăbuț și avea părul negru”, a susținut mereu femeia.

 

 

×
Subiecte în articol: deshumare
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close