Antena 3 CNN Actualitate Inedit Femeia băuse mult la o petrecere și s-a dus să se întindă pe canapea. A dat acolo peste un tânăr. A început să-l mângâie. La un moment dat i-a șoptit: „Nu ai de gând să faci dragoste cu mine?”. După câteva zile, a avut un șoc când a înțeles cine era

Femeia băuse mult la o petrecere și s-a dus să se întindă pe canapea. A dat acolo peste un tânăr. A început să-l mângâie. La un moment dat i-a șoptit: „Nu ai de gând să faci dragoste cu mine?”. După câteva zile, a avut un șoc când a înțeles cine era

o_1d9t3vjin1tcs1li5afcq9b1ilk8.jpg
Foto: Pixabay.com
03 Mai 2019   •   00:23

Femeia băuse mult la o petrecere și s-a dus să se întindă pe canapea. A dat acolo peste un tânăr pe care a început să-l mângâie.

Când tânărul a dat să plece, femeia i-a șoptit: „Nu ai de gând să faci dragoste cu mine?”.

Povestea s-a repetat și a doua zi, când băiatul a coborât și la avansurile femeii a cedat din nou și au făcut din nou dragoste.

Kimberly Abell, 33 de ani, din Longford, Coventry, Irlanda, a aflat mai târziu cine era tânărul după ce a primit un mesaj sexual de la el. A încremenit. Era chiar băiatul de 14 ani a celei mai bune prietene.

Femeia a ajuns în fața tribunalului. În apărarea ei, a spus că ea credea că băiatul avea cel puțin 18 ani, pentru că petrecerea la care luase parte și unde a băut era de majorat.

În cele din urmă, Kimberly Abell a reușit să îl convingă pe judecător, care a decis achitarea sa, scrie Daily Mail.

 

 

 

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close