Antena 3 CNN Actualitate Inedit Extratereştrii vor avea un muzeu în formă de farfurie zburătoare

Extratereştrii vor avea un muzeu în formă de farfurie zburătoare

3.jpg
Foto: Shutterstock
de S.T.    |    23 Aug 2015   •   00:25

În formă de farfurie zburătoare, "Memorialul Extra-Terestru (ET)" va fi gata până la sfârşitul anului la Varginha, oraş din sud-estul Braziliei ajuns celebru pe plan mondial în 1996, când trei fetiţe au afirmat că au văzut o fiinţă de pe altă planetă, scrie AFP.

"Este o construcţie de 500 m2, cu o arhitectură a lumii planetare, care a costat 1,3 milioane de reali (375.000 de dolari), având un teren cam de aceleaşi dimensiuni", a declarat marţi AFP Antonio Silva, primarul acestui oraş de 135.000 de locuitori.

"Este o creaţie importantă, pentru că se identifică cu ceea ce a făcut ca Varginha să ajungă cunoscută pe plan mondial în domeniul ufologiei. Vrem să facem din ea o atracţie turistică", a precizat el.

Situat la 300 km de Belo Horizonte, Varginha exploatează din 2001 imaginea fiinţei ET pe care se presupune că au văzut-o fetiţele, cu statui împrăştiate prin tot oraşul şi în staţiile de autobuz şi un castel de apă în formă de navă spaţială, potrivit primarului.

Cazul din Varginha s-a petrecut în 20 ianuarie 1996. Mai multe relatări au evocat apariţia de presupuse OZN-uri şi capturarea unor fiinţe extraterestre (una văzută de fetiţe) de către armata braziliană.

×
Subiecte în articol: extraterestri muzeu Brazilia
Parteneri
x close