Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era acasă când a primit un telefon din greșeală de la iubitul său. Când a auzit ce se întâmplă la celălalt capăt al firului, femeia a decis să-l părăsească și să-l dea în judecată. „Nu m-am așteptat nicio clipă să aflu asta despre el, în acest fel”

Era acasă când a primit un telefon din greșeală de la iubitul său. Când a auzit ce se întâmplă la celălalt capăt al firului, femeia a decis să-l părăsească și să-l dea în judecată. „Nu m-am așteptat nicio clipă să aflu asta despre el, în acest fel”

o_1d7u4c94l1c1n18pain41e6e9g8.jpg
Foto: Pixabay.com
08 Apr 2019   •   12:28

Era acasă când a primit un telefon din greșeală de la iubitul său. Când a auzit ce se întâmplă la celălalt capăt al firului, femeia a decis să-l părăsească și să-l dea în judecată.

Tânăra îi cere un milion de dolari fostului iubit pentru stres emoțional, neglijență și înșelăciune, după ce s-a ales cu un herpes în zona intimă și spune că de atunci nici nu a mai avut vreun iubit.

Ce s-a întâmplat de fapt? Iubitul ei a sunat-o din greșeală chiar în timp ce întreținea relații sexuale cu un alt bărbat. În apelul care a durat 90 de minute, femeia a auzit cuvinte explicite despre ceea ce se întâmpla în actul sexual, scrie  Scoop: Nashville.

La scurt timp după acel telefin, femeia și-a făcut analize pentru a vedea dacă are vreo boală cu transmitere exuală și a fost depistatp cu acel herpes genital.

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close