Antena 3 CNN Actualitate Inedit Educatoarea vedea în fiecare zi că unul dintre elevii săi era extrem de trist. A vorbit cu el, iar când a aflat adevărul, a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat pe tatăl copilului. Bărbatul a izbucnit imediat în lacrimi: „Doamnă, este o minune!”

Educatoarea vedea în fiecare zi că unul dintre elevii săi era extrem de trist. A vorbit cu el, iar când a aflat adevărul, a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat pe tatăl copilului. Bărbatul a izbucnit imediat în lacrimi: „Doamnă, este o minune!”

o_1c9ma9hs4oikfcb12r81nkoqov9.jpg
Foto: Globe Gazette
28 Mar 2018   •   15:47

Educatoarea vedea în fiecare zi că unul dintre elevii săi era mereu trist și abătut. S-a decis într-o zi să-l abordeze și să afle ce s-a întâmplat.

Nu se aștepta însă la o astfel de mărturisire. Micuțul Camden, patru ani, i-a povestit că tatăl său are probleme grave de sănătate și că poate muri. În plus, i-a spus că are nevoie de un transplant de rinichi.

Fără să stea pe gânduri, educatoarea Nancy Bleuer, 54 de ani, din Iowa, SUA, a pus mâna pe telefon și a vorbit cu tatăl micuțului. S-a oferit să fie donatoarea sa.

„E uimitor. Sunt oameni care așteaptă un rinichi zilnic, și pentru organe, în general. Îmi doresc să existe mai mulți oameni ca ea. Mi-a dat o a doua șansă la viață”, a declarat Darreld pentru ABC News.

 

×
Subiecte în articol: educatoare gest incredibil gest uluitor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close