Antena 3 CNN Actualitate Inedit După 45 de ani de cercetări, FBI renunţă la un caz misterios

După 45 de ani de cercetări, FBI renunţă la un caz misterios

parachute-1416426_960_720.jpg
Foto: Pixabay.com
14 Iul 2016   •   00:31

După 45 de ani de cercetări, FBI a decis să renunţe la un caz nerezolvat. Este vorba de povestea lui DB Cooper, un bărbat, care, în 1971, a preluat controlul unei aeronave a companiei aeriene Northwest Orient, ce făcea legătura între oraşele Oregon şi Seattle.

La aterizarea în Seattle, el le-a cerut autorităților să îi trimită mai multe parașute și o servietă cu 200.000 de dolari. Cu acea ocazie, piratul aerului i-a eliberat pe cei 36 de pasageri de la bordul avionului, scrie Libertatea.

Avionul a decolat din nou, zburând în direcţia Mexicului. Însă DB Cooper a sărit cu o paraşută pe durata acelui zbor, în timpul nopţii, prin partea din spate a aeronavei.

Nouă ani mai târziu, un adolescent a găsit sub un banc de nisip de pe malul râului Columbia, în nord-vestul Statelor Unite pachete cu bancnote zdrenţuite de 20 de dolari, provenind din răscumpărarea de 200.000 de dolari.

Poliţia americană spune că explorat toate pistele credibile şi consideră că a venit timpul să renunţe le încercarea de a rezolva acest caz misterios.

 

×
Subiecte în articol: FBI
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close