Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum au reuşit cei mai cunoscuţi amanţi din istorie să vrăjească femeile. Secretele celor mai căutaţi bărbaţi

Cum au reuşit cei mai cunoscuţi amanţi din istorie să vrăjească femeile. Secretele celor mai căutaţi bărbaţi

dwefwrg.jpg
sursa foto: Adevarul
23 Noi 2016   •   10:24

De-a lungul timpului, mai mulţi bărbaţi şi-au creat reputaţia de adevăraţi cuceritori. Aceştia reuşeau să cucerească femeile cu o serie de atuuri descoperite de istorici sau biografi, scrie Adevărul.

De-a lungul timpului, o serie de bărbaţi şi-au creat o faimă aparte, de cuceritori irezistibili. Se puteau lăuda cu sute sau chiar mii de cuceriri, dar şi cu faptul că nicio femeie nu le putea refuza avansurile. Mai mult decât atât, aceşti oameni erau consideraţi adevărate „maşini de sex”.

Culmea, în multe cazuri nici frumuseţea şi nici eleganţa nu erau atuurile acestor ”macho” renumiţi ai istoriei. Secretele farmecului lor şi a puterii de seducţie au fost dezvăluite sau măcar ghicite prin intermediul mărturiilor şi al biografiilor celor mai celebri.
 
Cu siguranţă unul dintre cei mai mari cuceritori ai tuturor timpurilor a fost Giaccomo Cassanova, un italian care a trăit în secolul al XVIII-lea. De altfel, cuceririle lui Cassanova, aproape imposibil de contabilizat, au transformat numele acestuia într-un atribut al oricăui bărbat cu faimă de cuceritor. Cassanova, la origine veneţian, născut într-o familie de artişti, a colindat întreaga Europă în căutarea experienţelor sexuale şi amoroase. Se spune că italianul a reuşit să corupă inclusiv două călugăriţe. A făcut sex cu acestea în faţa altui bărbat, martor la ispravă. Totodată aventurile sale nu ţineau cont de nicio limită sau prejudecată, fiind un cunoscut amant al vremurilor sale.

Continuarea, pe adevarul.ro.

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close