Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Dacian Cioloş

Cum arată şi cu ce se ocupă soţia lui Dacian Cioloş

sotia.jpg
Foto: Facebook
11 Noi 2015   •   11:28

Premierul desemnat Dacian Cioloş este însurat cu o franțuzoaică pe care a cunoscut-o în timp ce își desăvârșea studiile în Franța. Soţia lui Dacian Cioloş a venit în România şi a învăţat să pună ceapă de la bunicul acestuia, scrie click.ro. 

Soţia lui Dacian Cioloş se numeşte Valerie Villemin (42 de ani) și a fost colegă cu premierul desemnat al României timp de un an în Franța. Dacian Cioloș a povestit cum s-au cunoscut într-un interviu acordat revistei VIP imediat după ce a fost desemnat ministru al Agriculturii în guvernul Tăriceanu, în 2007.

”Pe soția mea, Valerie, am cunoscut-o în Franța, la școală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoștea țara și ne-a fost foarte ușor să comunicăm. Treptat, relația noastră s-a schimbat, a devenit una puternică și, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în țară. Am tot fost pe drumuri între România, Franța, Bruxelles, și așa a trecut timpul”, spunea la vremea respectivă Dacian Cioloș. Conform profilului de Linkedin, Valerie Cioloș-Villemin este în acest moment consultant independent.

Vedeţi aici imagini cu soţia lui Dacian Cioloş

Citiţi mai mult pe click.ro.




×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close