Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trebuia să vină la școală costumată pentru serbarea Ziua Prințesei. Ce a ales să poarte o fetiță i-a șocat chiar și pe părinții ei

Trebuia să vină la școală costumată pentru serbarea Ziua Prințesei. Ce a ales să poarte o fetiță i-a șocat chiar și pe părinții ei

fetitaaa.jpg
Foto: Twitter.com
07 Iun 2016   •   16:23

Dacă aveți impresia că orice fetiță visează să fie prințesă, aflați acum că vă înșelați! Deși viața de prințesă ar părea la prima vedere extrem de atractivă, cu toată bogăția, hainele sclipitoare și viața de huzur, sunt fetițe care știu încă de la vârste fragede că au alte ambiții.

E cazul și unei fetițe din SUA, care a ales să vină costumată într-un hotdog la o serbare organizată la școală cu tema: Ziua Prințesei, scrie Mirror.

Alegerea neobișnuită i-a surprins chiar și pe părinții fetei, care au postat pe Twitter câteva fotografii cu fiica lor alături de colegele ei costumate, bineînțeles, în: Elsa, Cenușăreasa sau Albă ca Zăpada.

Surprinzător sau nu, alegerea făcută de fetiță a fost extrem de apreciată în rândul internauților, care au felicitat-o pentru curaj și atitudine.

Ținuta ei a impresionat-o chiar și pe Ellen DeGeneres, care a declarat public că Prințesa Hotdog a devenit prințesa ei preferată.

 

 

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close