Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cerere în căsătorie "ca-n filme". Invitaţia la cinema s-a transformat într-una pentru tot restul vieţii VIDEO

Cerere în căsătorie "ca-n filme". Invitaţia la cinema s-a transformat într-una pentru tot restul vieţii VIDEO

casatt.jpg
Sursa foto: Foto captura YouTube
30 Sep 2015   •   10:01
Un tânăr din Alba și-a surprins iubita într-un mod original atunci când i-a cerut să-i fie alături o viață întreagă. După ce zile întregi a pus la cale un scenariu pentru ca ea să aibă parte de cea mai frumoasă surpriză, acesta a cerut-o în căsătorie la cinematograf, în fața prietenilor și a spectatorilor prezenţi în sală.

Reacția tinerei, pentru care invitația la film s-a transformat într-una pentru tot restul vieții, a fost pe măsură și a avut efectul scontat.
O seară de duminică care nu anunța nimic deosebit a fost moment de bucurie pentru o tânără din Alba, Maria Muntean. Invitată la film de iubitul ei, nu s-a gândit nicio clipă că în sala de cinematograf va avea parte și de un moment unic în viață. Prietenul ei, Marius Faur, s-a gândit să o ceară în căsătorie chiar la cinema și să o surprindă astfel în momentul în care îi oferă inelul de logodnă. Și a reuşit, ajutat de prieteni, dar și de reprezentanții cinematografului împreună cu care a pus la cale întregul scenariu.

Chiar înainte să înceapă filmul, pe ecran a rulat un videoclip cu momente din relaţia celor doi îndrăgostiţi, iar la final a apărut marea propunere: ”Maria, vrei să fii soția mea?”
Continuarea pe ziarulunirea.ro

×
Subiecte în articol: casatorie Alba cinematograf
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close