Antena 3 CNN Actualitate Inedit Când a ajuns dimineață într-o parcare din Cluj, a văzut că unul din cauciucuri era spart. În scurt timp, avea să constate că au fost și alți ghinioniști. Toți s-au uitat pe camerele de supravegehere și au înțeles cruntul adevăr. „Nu poate fi real” (VIDEO)

Când a ajuns dimineață într-o parcare din Cluj, a văzut că unul din cauciucuri era spart. În scurt timp, avea să constate că au fost și alți ghinioniști. Toți s-au uitat pe camerele de supravegehere și au înțeles cruntul adevăr. „Nu poate fi real” (VIDEO)

o_1d3j9kmll1h0q1qhr6631vs05k88.png
13 Feb 2019   •   13:25

Un bărbat din Cluj a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns în parcare. Unul din cauciucurile mașinii era spart. 

În scurt timp, avea să constate că nu fusese singurul ghinionist al nopții. Și alți oameni se aflau în aceeași situație. Au decis să vizioneze camera de supraveghere din parcare și au înțeles cruntul adevăr.

Un tânăr a fost cel care s-a răzbunat pe mașini.

Potrivit IPJ Cluj, a fost depusă o singură plângere împotriva tânărului care a spart roțile mașinilor dintr-o parcare din Cluj. S-a demarat însă o investigație pentru a se afla cine este bărbatul din imagini.

„Ieri a fost depusă o singură plângere la Poliția municipiului Cluj-Napoca-Secția 4 Poliție, pentru infracțiunea de distrugere. Se fac investigații pentru infracțiunea de distrugere. Se fac investigații pentru identificarea autorului. Infracțiunea de distrugere se urmărește la plângere prealabilă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, scrie monitorulcj.ro. 

×
Subiecte în articol: parcare cauciucuri
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close