Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bancnota din România care te poate îmbogăți! Sumă uriașă cu care se vinde

Bancnota din România care te poate îmbogăți! Sumă uriașă cu care se vinde

O bancnotă din România te poate îmbogăți peste noapte. Deși puțini îi cunosc adevărata valoare, aceasta se vinde cu o sumă uriașă.

bancnota romania suma uriasa
Bancnota din România care te poate îmbogăți! Se vinde cu o sumă uriașă Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Ian 2024   •   18:00

O bancnotă din România îți poate aduce o avere. Dacă o mai ai și tu în casă, află că se vinde pentru o sumă uriașă. 

Bancnota din România care îți poate aduce o avere

Mulți români încă mai păstrează acasă, prin sertare, bancnote și monede vechi de peste două decenii. O atenție deosebită ar trebui acordată unei bancnote de un milion de lei emisă în anul 2003.

Caracteristica distinctivă a acestei bancnote este portretul celebrului scriitor român Ion Luca Caragiale. În anul 2024, această bancnotă de 1.000.000 de lei este vândută pentru o sumă uriașă.

Pe una dintre platformele de vânzare online, a fost postat un anunț cu privire la o bancnotă rară din anul 2003, în valoare de un milion de lei. Conform descrierii, această bancnotă, fabricată pe polimer, se află într-o stare excelentă și sunt disponibile două exemplare.

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu bancnota.

Suma pentru care se vinde bancnota

Prețul indicat în anunț este de 1.000 de lei pentru fiecare bancnotă. De asemenea, se menționează că se oferă livrare cu verificare, iar vânzătorul este o persoană fizică. Așadar, este o oportunitate unică pentru colecționari și pasionați de numismatică să achiziționeze un exemplar rar și bine conservat al acestei bancnote speciale.

„Bancnotă 1.000.000 – emisă în anul 2003. Bancnota e în stare foarte bună. Disponibile 2 bucăți”, se arată în anunțul publicat pe o platformă de anunțuri

Bancnota de 1.000.000 de lei a apărut în urmă cu peste două decenii, iar nuanța sa predominantă este albastru închis. Totodată, există mai multe elemente care apar atât pe avers, cât și pe revers. Practic este asemănătoare cu cea de 100 de lei din prezent, dar are o altă valoare.

×
Subiecte în articol: bancnota suma uriasa valoare
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close