Antena 3 CNN Actualitate Inedit Șapte australieni, în spinarea lui Kanye, un aligator american agitat. Imagini virale de la operațiunea de izolare a reptilei turbulente

Șapte australieni, în spinarea lui Kanye, un aligator american agitat. Imagini virale de la operațiunea de izolare a reptilei turbulente

Un aligator mascul dintr-o grădină zoologică din New South Wales, Australia, a fost plasat în izolare, după ce a început să se manifeste agresiv cu ceilalți aligatori și cu îngrijitorii, relatează presa internațională.

Aligatorul Kanye
Șapte australieni, în spinarea lui Kanye, un aligator american agitat. Imagini virale de la operațiunea de izolare a reptilei turbulente Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2021   •   18:31

Numită Kanye, masiva reptilă a fost îndepărtată, cu dificultate, din laguna pe care o împărțea cu alți 54 de aligatori.

Agresivitatea a venit pe fondul vremii calde și în contextul sezonului de împerechere.

"Un mascul tânăr, plin de testosteron, care i-a făcut foarte nervoși pe ceilalți 'locatari' ai lagunei", a rezumat situația Tim Faulkner, directorul grădinii zoologice.

Astfel, s-a decis plasarea lui Kanye în izolare pentru o scurtă perioadă, pentru a se "răcori", au comunicat oficialii instituției.

Cântărind 400 de kilograme și având o lungime de aproape 4 metri, aligatorul și-a făcut o ieșire "explozivă" din hibernare, atacându-și îngrijitorii.

Aligatorii americani au una dintre cele mai puternice mușcături și echipa mobilizată pentru separarea turbulentului Kanye a fost pe măsură.

Reptila a fost trasă din apă și imobilizată de cel puțin șapte persoane.

Operațiunea de izolare a avut succes iar Kanye a fost trimis în "colțul celor neascultători".

×
Subiecte în articol: aligator american Kanye
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close