Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ajunsese mai devreme acasă, când a auzit zgomote ciudate din dormitor. S-a dus să vadă ce se întâmplă. Când a văzut ce făcea iubitul ei, nu a stat pe gânduri. „Nu dorești nimănui să vadă asta”

Ajunsese mai devreme acasă, când a auzit zgomote ciudate din dormitor. S-a dus să vadă ce se întâmplă. Când a văzut ce făcea iubitul ei, nu a stat pe gânduri. „Nu dorești nimănui să vadă asta”

o_1d4flnv2i1plgaq916kmkka1lou8.jpeg
Foto: Pexels.com
24 Feb 2019   •   13:55

Femeia ajunsese mai devreme acasă, când a auzit zgomote ciudate din dormitor. A deschis ușa și a încremenit când a văzut ce făcea iubitul ei.

Atunci a luat o decizie fără precedent.

Gilda Acosta din Buenos Aires, Argentina, și-a ucis partenerul cu un ciocan și i-a turnat ciment peste corp, după ce i-a abuzat fiul de 13 ani.

Mai apoi femeia s-a dus la poliției și a anunțat ce a făcut. Mama de 47 de ani a declarat că a pus trupul lui Richard Alejandro Sanchez Escobar, 27 de ani, într-un șifonier, pe care l-a umplut cu ciment.

„Toți am fost surprinși. A apărut și a cerut să vorbească cu cineva. A luat loc și a mărturisit că l-a ucis și că l-a pus în dulap”, a povestit un polițist, potrivit The Sun.

Oamenii legi s-au deplasat la casa femeii și au constatat că nu mințise.


 

 

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close