Antena 3 CNN Actualitate Inedit A vrut să-și facă o salată, dar o arădeancă a avut un adevărat șoc când a tăiat o roșie. Ce a putut găsi în interioriul ei (FOTO)

A vrut să-și facă o salată, dar o arădeancă a avut un adevărat șoc când a tăiat o roșie. Ce a putut găsi în interioriul ei (FOTO)

o_1bb603lhb1uh51fcb11h61r9l1roj8.jpg
14 Mar 2017   •   08:53

Descoperire șocantă făcută de o arădeancă. Femeia a cumpărat de la un supermarket mai multe roșii. Când a ajuns acasă și a vrut să le folosească la mâncare, aceasta a avut un adevărat șoc.

În interiorul uneie dintre ele, femeia a descoperit plante verzi. Conform specialiștilor, semințele tomatei au germinat din cauza tratamentului și a condițiilor de depozitare, scrie aradon.

Nimeni nu poate ști, însă, cu certitudine, dacă roșiile de acest fel sunt sau nu toxice. Cea care a fotografiat tomata a căutat răspunsuri la înterbarea de mai sus pe Facebook, întrebând dacă cineva este competent pentru a putea oferi un răspuns clar la o curiozitate firească: „Ce naiba mâncăm? Cum se poate întâmpla așa ceva?”.

Cum era de așteptat, fenomenul este considerat unul straniu de către toți cei care au văzut roșia în care au germinat semințele.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close