Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut un bătrân care stătea în fața unui supermarket din Timișoara. S-a apropiat de el, iar ceea ce a urmat este incredibil. Bătrânul era chiar...

A văzut un bătrân care stătea în fața unui supermarket din Timișoara. S-a apropiat de el, iar ceea ce a urmat este incredibil. Bătrânul era chiar...

o_1c7ltfjc41rc918euctu1ikjue2d.jpg
03 Mar 2018   •   14:30

A văzut un bătrân care stătea în fața unui supermarket din Timișoara. S-a apropiat de el să îl întrebe dacă are nevoie de ceva, dar ceea ce a urmat este incredibil.

Fata a decis să-l ia acasă pe bătrânul de 73 de ani și să-l facă „bunicul” său. Gestul tinerei a făcut înconjurul inrnetului, iar lumea întreaga a fost impresionată de curajul, dar și umanitatea fetei.

De cealaltă parte, bunicul Ciprian are și o poveste impresionantă. În 1979, a emigrat în America, în căutarea unei vieţi mai bune. Acolo a învăţat engleza. S-a întors în România în 2003. Nu mai avea pe nimeni, iar anii munciţi nu i-au fost recunoscuţi. Trăieşte cu un ajutor social de 142 de lei. Momentele de răsfăţ sunt rare în viaţa lui.

Atunci în viața lui a apărut Anca. Fata vrea acum să strângă bani pentru a-i oferi bătrânului o viață mai bună.

 

×
Subiecte în articol: gest incredibil gest impresionant batran
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close