Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost devastată când medicii i-au spus că nu va deveni mama niciodată. După scurt timp, au luat-o durerile. Ce avea i-a uimit și pe doctori

A fost devastată când medicii i-au spus că nu va deveni mama niciodată. După scurt timp, au luat-o durerile. Ce avea i-a uimit și pe doctori

o_1bbtn5d9ucb31ijtg2o1aud10o8.jpg
Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    23 Mar 2017   •   15:57

O britanică a reușit să uimească lumea medicală. Deși doctorii i-au spus că aceasta este infertilă și nu va putea să rămână niciodată însărcinată, ea a devenit mama a patru copii în doar 18 luni, potrivit Libertateapentrufemei.ro.

Katherine McCulloch (24 de ani) a primit în urmă cu patru ani o veste îngrozitoare. Medicii i-au spus că în ciuda dorinței ei de a deveni mamă, acest lucru nu se va întâmpla niciodată pentru că este infertilă din cauză că suferă de o formă extrem de rară de boală inflamatorie pelvină.

Deși își pierduse orice speranță, la scurt timp, ea și partenerul ei de viață, Aaron Tricker, au avut parte de surpriza vieții lor. Katherine avea dureri mari de burtă și a mers de urgență la spital, unde a aflat că este însărcinată cu gemeni, vestea uimindu-i până și medici. Astfel, în urmă cu doi ani, ea a adus pe lume doi băieți gemeni, Brayden și Logan.
 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close