Antena 3 CNN Actualitate Inedit A cunoscut un bărbat pe internet. Și-au dat întâlnire, au luat cina, după care au mers la hotel. Ce a urmat este însă total neașteptat

A cunoscut un bărbat pe internet. Și-au dat întâlnire, au luat cina, după care au mers la hotel. Ce a urmat este însă total neașteptat

o_1bfutlipc1h6o14hmvej93akht8.jpg
Foto: Pixabay.com
12 Mai 2017   •   19:27

India Ali, un model din Los Angeles, SUA, a trăit coșmarul vieții sale. Femeia l-a întâlnit pe James Baker, pe Instagram, au vorbit și în cele din urmă au stabilit o întâlnire.

A urmat o cină romantică, după care perechea a ales să meargă la un hotel. Ce a urmat însă aici a fost cu totul neașteptat pentru femeie.

Bărbatul a început să o bată din senin, atât de tare încât femeia a început să vomite, iar sângele a țișnit în întreaga cameră de hotel. În plus, ulterior, India a aflat de la medici, că în urma bătăii crunte, creierul ei s-a răsucit în interiorul craniului.

Agresorul a fost arestat, iar femeia susține că a decis să vorbească pentru ca alte tinere să învețe din experiența sa.

„Încerc să conving generaţia tânără cu experienţa mea. Nu vă întâlniţi cu cineva pe care nu îl cunoaşteţi. Nu mi-aş dori ca nimeni să treacă prin ce am trecut eu", a menţionat femeia, potrivit Metro.co.uk.

×
Subiecte în articol: internet cina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close