Antena 3 CNN Actualitate Incredibil. Cioban şomer la 95 de ani

Incredibil. Cioban şomer la 95 de ani

Incredibil.  Cioban şomer la 95 de ani
Sursa foto: flux.imphoto.ro
23 Feb 2012   •   18:09

Un cioban în vârstă de 95 de ani din localitatea hunedoreană Vâlcelele Rele, care are contract de muncă doar din anul 2008, deşi lucrează de 70 de ani, a devenit şomer, începând de joi, după ce a fost trimis în şomaj de către proprietarul turmei de oi.

Bătrânul lucrează ca cioban de peste 70 de ani, însă are contract de muncă abia din anul 2008, la o stână din localitatea Ciula Mare, Ţara Haţegului, judeţul Hunedoara.

Turma de oi a fost dusă la câmpie pe timpul iernii, aşa că bătrânul a fost trimis în şomaj, urmând să fie reangajat în luna aprilie.

Ştefan Grosu a mers la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara pentru a-şi depune actele de şomaj şi pentru a beneficia de banii de şomaj.

Angajaţii instituţiei nu au ştiut iniţial dacă acesta are sau nu dreptul la bani de şomaj, dar ulterior s-au informat, iar de joi a primit carnet de şomer, urmând să beneficieze şi de 400 de lei lunar.

Cei care îl cunosc pe ciobanul de 95 de ani spun că acesta este "sprinten ca o căprioară" şi că se pricepe ca nimeni altul să strunească turma şi să trimită câinii să întoarcă oile la stână.

×
Subiecte în articol: cioban oi somaj
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close