Antena 3 CNN Actualitate Începe conferința Fischer Intrenational. Ediția din acest an este dedicată atât profesorilor cât și părinților

Începe conferința Fischer Intrenational. Ediția din acest an este dedicată atât profesorilor cât și părinților

Se dă startul conferinței anuale Fischer International. Evenimentul realizat în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu a devenit deja emblematic pentru educație. 

o_1eha6krndian1m4l1otblkrq5mb.jpg
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    03 Sep 2020   •   18:45

Pentru prima dată în istoria de 13 ani, ediția de anul acesta se va adresa nu doar profesorilor de limba engleză ci și a celora din alte discipline, totodată și părinților implicați din ce în ce mai mult în procesul predării și învățării. În plus, conferința este adaptată la noile cerințe ale sistemului educațional determinate de integrarea învățământului  online în procesul educațional. 

Aproape 7.000 de persoane s-au înscris la lucrările celei de-a 13-a ediții a conferinței anuale Fischer International, cu tema predare online și învățământul la distanță. 

Conferința Fischer Intrenational aduce în România nume celebre din rândul trainerilor și a autorilor internaționali

Evenimentul se bucură și de acestă dată de prezența unor nume celebre din rândul trainerilor și autorilor internaționali, precum și de susținerea unor prestigioase edituri inernaționale. Foarte multe întrebări legate de învățământul online își vor găsi acum răspunsul. 

Sesiunile paralele de prezentări și workshopuri sunt dedicate discuților asupra celor mai noi metode, soluții și strategii în predarea online și la distanță. Conferința se va încheia pe data de 4 septembrie. 

Începe conferința Fischer Intrenational. Ediția din acest an este dedicată atât profesorilor cât și părinților

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close