Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în Sectorul 6 din București. Au luat foc 12 containere în care locuiau ucraineni. Pompierii intervin de urgență

Incendiu în Sectorul 6 din București. Au luat foc 12 containere în care locuiau ucraineni. Pompierii intervin de urgență

incendiu crangasi containere
12 containere în care locuiau refugiați ucraineni au luat foc în București. Sursă foto: Imagini amator
de Delia Olaru    |    27 Sep 2024   •   18:33

Un incendiu a izbucnit în București. Mai multe containere aflate pe Aleea Lacul Morii au luat foc și există riscul ca flăcările să se extindă la o clădire din apropiere.

UPDATE 20:05 „Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau în containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor. Este în afara oricărui pericol, nu necesită transport la spital'', a informat ISUBIF.

Știre inițială

Potrivit primelor informații, 12 containere în care locuiau refugiați ucraineni au luat foc pe Aleea Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei.

Din primele verificări, persoanele care utilizau aceste containere s-au autoevacuat.

Potrivit ISUBIF, există posibilitatea de extindere a focului la o clădire aflată în apropiere.

În zonă sunt degajări mari de fum.

„Incendiul se manifestă la mai multe containere, ardere generalizată. Din primele verificări rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat. Incendiul prezintă posibilităţi de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere'', precizează sursa citată.

La caz acţionează 8 autospeciale de stingere.

Ulterior, pompierii au anunţat că incendiul a fost localizat.

×
Subiecte în articol: incendiu București containere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close