Antena 3 CNN Actualitate Incendii în Dâmboviţa şi Maramureş. Trei case, o grădiniţă şi o şcoală, mistuite de flăcări (VIDEO)

Incendii în Dâmboviţa şi Maramureş. Trei case, o grădiniţă şi o şcoală, mistuite de flăcări (VIDEO)

Incendii în Dâmboviţa şi Maramureş. Trei case, o grădiniţă şi o şcoală, mistuite de flăcări (VIDEO)
26 Ian 2010   •   15:29


Incendiu puternic, marţi dimineaţă, în localitatea dâmboviţeană Răzvad. Trei case au fost cuprinse de flăcări, pompierii intervenind cu patru autospeciale. Cel mai probabil, focul s-a extins de la o casă la alta. Şi în judeţul Maramureş, şcoala şi grădiniţa dintr-un sat au fost cuprinse de flăcări tot marţi dimineaţă.

Martorii spun că incendiul a izbucnit puţin după ora şase dimineaţa. Focul a cuprins acoperişul a două case, dar şi anexele gospodaresti. Intervenţia popmpierilor a fost una dificilă şi a durat mai bine de trei ore pentru că în zonă nu se putea folosi nicio sursă naturală de apă.

Şcoala şi grădiniţa dintr-un sat din Maramureş au fost cuprinse de flăcari în această dimineaţă. Cel mai probabil, coşul de evacuare al fumului s-a supraîncălzit. Până au ajuns pompierii pe drumul de munte acoperit cu zăpadă, localnicii au sărit să stingă focul.

Niciun copil nu era în imobil în momentul izbucnirii incendiului. Clădirea gradiniţei a fost reabilitată de scurtă vreme, fiind investiţi circa 50.000 de lei. Cel mai probabil, lucrările de reabilitare vor fi demarate abia în primăvară.



Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close