Antena 3 CNN Actualitate Încăierare între un consilier liberal şi un susţinător PD-L care tăia afişe electorale (VIDEO)

Încăierare între un consilier liberal şi un susţinător PD-L care tăia afişe electorale (VIDEO)

Încăierare între un consilier liberal şi un susţinător PD-L care tăia afişe electorale (VIDEO)
12 Noi 2009   •   10:48

Scandal electoral la Bacău, în plină stradă. Un susţinător PD-L a luat la bătaie un consilier PNL şi a tăiat afişul liberalilor. Imediat după incident, agresorul s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă, însă, a fost implicat într-un accident de circulaţie după ce a intrat cu maşina în grupul de susţinători liberali care l-au urmărit.

Scandalul a început după ce consilierul PNL l-a acuzat pe susţinătorulul PD-L că rupe afişele electorale ale liberalilor. ?În momentul în care am oprit şi am întrebat ce caută, pentru că sunt proprietarul acelui panou, ce caută la acel panou şi de ce taie bannerul, primul lucru pe care l-a făcut persoana în cauză, nu ştiu cine este, efectiv m-a lovit, a început să aducă ameninţări la adresa mea?, a declarat consilierul liberal.

După incident, agresorul s-a urcat la volanul maşinii şi a demarat în trombă, însă, nu a ajuns prea departe, fiind incomodaţi în trafic de maşina consilierului PNL.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a afla împrejurările şi identitatea persoanelor care au iscat scandalul.



Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close