Antena 3 CNN Actualitate Încă un personaj cheie spune că știa de sentința lui Dan Voiculescu

Încă un personaj cheie spune că știa de sentința lui Dan Voiculescu

o_1bts58gpb17dq1n8d1j8b5uk138k8.jpg
Foto: Agerpres
01 Noi 2017   •   18:05

Președintele comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda a declarat despre audierea omului de afaceri Adrian Sârbu că acesta a spus că a fost martor când Florian Coldea i-a spus că are o soluție pentru Dan Voiculescu.

”Ne-a spus că sunt patru capitole la care dorește să se refere, canalele media și implicarea prin cele două persoane din conducerea SRI de a prelua unele instituții media”, a spus Manda, arătând că Sârbu a făcut referire la ”decizia CSAT din 27 iulie 2010, care consfințește că presa este o vulnerabilitate la adresa siguranței naționale, iar astfel s-au creat premisele pentru preluarea de către SRI a unor instituții media, prin plantarea de ofițeri, dar și prin dreptul de a asculta pe mandate de siguranță națională anumiți jurnaliști”.

Potrivit președintelui comisiei SRI, Sârbu a spus că a fost martor când ”domnul Coldea i-a spus că  are soluție pentru Voiculescu”. Întrebat dacă are martori sau dovezi, în acest sens, Sârbu a precizat că dacă va fi dat în judecată, pentru această declarație, va veni cu probe în instanță.

Manda a mai declarat  că potrivit declarațiilor lui Sârbu,”s-a încercat implicarea SRI în coordonarea editorială a instituțiilor media, prin surse”, iar acesta a făcut referire la un articol în care Maior a confirmat că sunt ofițeri activi în media.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close