Antena 3 CNN Actualitate Imagini în nocturnă cu cea mai nouă autostradă din România: "Prima testare a iluminatului public"

Imagini în nocturnă cu cea mai nouă autostradă din România: "Prima testare a iluminatului public"

Primul tronson al lotului 2 nord din autostrada A0 va fi inaugurat curând. Irinel Scrioșteanu, secretat de stat în Ministerul Transporturilor, a postat o înregistrare video pe pagina de Facebook, în care prezintă întreg segmentul.

BeFunky-collage (24)
Primul tronson al lotului 2 nord din autostrada A0 urmează să fie inaugurat. Testarea iluminatului public pe timp de noapte, făcută de Irinel Scrioșteanu Sursa foto: Facebook/ Irinel Scriosteanu
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2023   •   23:49

Clipul respectiv prezintă inspecția oficialului de la Transporturi pe întreg segmentul de 10 kilometri al lotului 2 nord din autostrada A0.

Lotul face legătura între A3 și DN1, în zona localităților Otopeni-Balotești. Cel mai probabil, 1 decembrie, cei 10 kilometri, predați înainte de termen de consorțiul de firme UMB urmează a fi deschiși traficului.

Lucrările la acest tronson au fost începute în vara lui 2022, iar termenul de finalizare era iulie 2024.

Citește și: Compania care oferă 8.500 de locuri de muncă în Paris. Condițiile de angajare

Lotul II are o lungime totală de 19 kilometri, terminați aproape în totalitate. Restul traseului urmează să fie predat în curând. 

O problemă este legată de faptul că restul kilometrilor de pe acest lot sunt de-o parte și alta a nodurilor rutiere A3 și DN1 și nu au o descărcare de trafic care să permită folosirea lor, în condițiile în care loturile I și III ale inelului nordic, unde lucrează alte societăți, sunt departe de a fi terminate, notează Ziare.com.

×
Parteneri
x close