Antena 3 CNN Actualitate În Teleorman, un bărbat a obligat două fete să se prostitueze pentru el. Una din ele a fost forțată să se tatueze cu porecla lui

În Teleorman, un bărbat a obligat două fete să se prostitueze pentru el. Una din ele a fost forțată să se tatueze cu porecla lui

barbat cu mainile in catuse
Un bărbat din Teleorman a fost arestat pentru că a obligat două fete să se prostitueze FOTO: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2024   •   17:51

Un bărbat acuzat că a obligat, prin acte de violenţă fizică şi psihică, două minore să se prostitueze în beneficiul său a fost arestat preventiv, vineri, prin decizia Tribunalului Teleorman.

"Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada septembrie 2021 - ianuarie 2024, acesta a recrutat în vederea exploatării sexuale două victime minore, cu vârstele de 15 şi respectiv 16 ani după care le-a transportat şi adăpostit în diferite locaţii din judeţele Teleorman, Dolj, Argeş, Olt şi Constanţa, determinându-le, prin acte de violenţă fizică şi psihică, să practice prostituţia în beneficiul său. De asemenea, una dintre victime a fost obligată de inculpat să îşi tatueze pseudonimul său pe corp, ca o formă de supunere", informează un comunicat de presă transmis de DIICOT.

Totodată, în perioada iunie 2022 - noiembrie 2023, inculpatul a înlesnit unei persoane vătămate majore practicarea prostituţiei, atât prin asigurarea cazării în diferite imobile situate în localităţi din judeţele Teleorman, Dolj, Argeş, Olt şi Constanţa, cât şi a transportului către aceste locaţii. Sumele de bani obţinute din activitatea infracţională au fost însuşite de inculpat, arată anchetatorii.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Inculpatul a fost reţinut pentru trafic de minori, proxenetism şi lovire sau alte violenţe, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

×
Subiecte în articol: proxenetism arestari prostitutie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close