Antena 3 CNN Actualitate În cimitirul săracilor din Timişoara, cadavrele putrezesc la vedere

În cimitirul săracilor din Timişoara, cadavrele putrezesc la vedere

În cimitirul săracilor din Timişoara, cadavrele putrezesc la vedere
09 Oct 2007   •   19:58

Cadavre mumificate şi schelete împrăştiate - asta pot vedea oamenii care intră în cimitirul săracilor din Timişoara. La doar câţiva paşi de centrul oraşului, trupurile sărmanilor fără rude şi bani putrezesc la vedere, în ceea ce ar fi trebuit să fie morga cimitirului. În mod normal, morga ar trebui să fie încuiată, iar cadavrele ţinute în frigidere până la finalizarea autopsiei sau a anchetei. Rămăşiţele sunt însă practic azvârlite unde se nimereşte, iar dacă ancheta durează prea mult, natura are grijă de ele.

Administratorul locului are o explicaţie. ?Poliţia îi aduce acolo, în mod igienic?, spune el. Tot cimitirul arată, de fapt, ca într-un film prost de groază. Iarba înaltă de-un stat de om ascunde frânturi de oase, cruci dărâmate şi resturi din cutiile de lemn ce ar trebui să ţină loc de sicrie. Din loc în loc, sinistre, lăzi din scânduri , îşi aşteaptă următorii clienţi. Autorităţile dau din umeri. Lipsa banilor e de vină pentru tot.

Cimitirul săracilor din Timişoara a dobândit o faimă macabră din timpul Revoluţiei din 1989. Aici au fost aruncate trupurile celor ucişi în faţa catedralei.

IMAGINI ŞOCANTE:  

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close