Antena 3 CNN Actualitate În ce stare e ministrul Familiei Natalia Intotero după accidentul de pe Valea Oltului. Ciolacu a vizitat-o miercuri la spital

În ce stare e ministrul Familiei Natalia Intotero după accidentul de pe Valea Oltului. Ciolacu a vizitat-o miercuri la spital

ciolacu a vizitat-o la spital pe natalia intotero
Ministrul Familiei Natalia Intotero este în afara oricărui pericol, după ce a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Ea a fost vizitată de Marcel Ciolacu, la Spitalul Militar din București. FOTO Facebook Marcel Ciolacu
de G.M.    |    28 Aug 2024   •   09:31

Ministrul Familiei Natalia Intotero este în afara oricărui pericol, după ce a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Ea e internată la Spitalul Militar din București, unde a fost vizitată miercuri dimineață de premierul Marcel Ciolacu.

UPDATE 10.40 Natalia Intotero a fost externată miercuri, potrivit unor surse.

Știrea inițială:

Maşina în care se afla Ministrul Familiei a fost lovită marți de un autoturism condus de o femeie de 41 de ani şi s-a răsturnat într-un şanţ.
Natalia Intotero a fost rănită uşor. A ajuns mai întâi la Spitalul din Râmnicu Valcea, de unde a fost transferată la Spitalul Militar din Capitală. 

"Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid!", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, mesajul fiind însoțit și de două fotografii.

Potrivit unor surse medicale, ministrul are traumatism toraco-abdominal și fractură de claviculă. La Spitalul Militar i s-au făcut investigatii de specialitate și este ținută sub spraveghere.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 13:20, pe DN 7, în localitatea Racovița.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close