Antena 3 CNN Actualitate Imagini violente surprinse pe străzile din Hunedoara! Mai mulți polițiști, bătuți cu bâte și topoare

Imagini violente surprinse pe străzile din Hunedoara! Mai mulți polițiști, bătuți cu bâte și topoare

o_1da8cjbuq11f61gmkm0bgmjl68.jpg
07 Mai 2019   •   08:37

Patru poliţişti şi un jandarm au fost bătuţi cu bâte şi topoare şi apoi fugăriţi printre blocurile din Hunedoara, după ce au intervenit la o petrecere cu grătare.

Enervaţi că le-au fost interzise grătarul şi manelele, scandalagii au pus mâna pe bâte şi topoare şi i-au atacat pe oamenii legii. Cei trei bărbaţi din Hunedoara au fost arestaţi pentru 30 de zile. 

Scandalul a început după ce unul dintre vecinii petrecăreţilor nu a mai suportat vacarmul şi a sunat la 112. Imediat, în faţa blocului de locuinţe sociale au venit mai mulţi poliţişti şi jandarmi. Însă cei trei hunedoreni nu erau dispuşi să renunţe la grătar şi manele fără luptă

Unul dintre ei a pus mâna pe o bâtă şi l-a lovit pe un poliţist, în timp ce tovarăşul său agita un topor spre jandarmi şi îi ameninţa cu moartea. A urmat o încăierare generală, în care oamenii legii au reuşit să cheme ajutoare.

Pe numele celor trei agresori a fost deschis un dosar penal. Ei sunt acuzaţi de ultraj şi riscă o pedeapsă cu inchisoarea de până la cinci ani.

×
Subiecte în articol: Hunedoara politisti jandarmi
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close