Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante. Un bătrân bolnav este bătut şi batjocorit de omul care ar fi trebuit să îl îngrijească (VIDEO)

Imagini şocante. Un bătrân bolnav este bătut şi batjocorit de omul care ar fi trebuit să îl îngrijească (VIDEO)

Imagini şocante. Un bătrân bolnav este bătut şi batjocorit de omul care ar fi trebuit să îl îngrijească (VIDEO)
25 Iul 2010   •   19:36

Imagini incredibile la Oradea. Un bătrân este bătut şi batjocorit de un bărbat, la spitalul de Recuperare Băile Felix. Agresorul susţine că este o rudă a victimei.

Bătrânul de 70 de ani, imobilizat la pat, este vizitat zilnic de un bărbat care pretinde că-i este nepot. Tratamentul pe care acesta i-l aplică bătrânului nu pare însă deloc cel al unei rude grijulii.

Bătrânul a suferit un accident vascular cerebral, nu mai poate vorbi şi nici nu se mai poate mişca. Singurele sunete pe care le scoate sunt urlete de durere.

Colegul de salon al bătrânului a fost martor zi de zi agresiunilor. La un moment dat, n-a mai suportat şi le-a spus şefilor din spital. Aceştia au ridicat însă neputincioşi din umeri - fără dovezi nu pot face nimic... Aşa că bărbatul şi-a luat inima în dinţi şi a filmat scenele de violenţă.

În faţa dovezilor, conducerea spitalului nu a avut alternativă decât să sesizeze Poliţia.

Presupusul nepot poate fi acuzat de vătămare corporală sau chiar tentativă de omor. Conducerea spitalului susţine că va lua măsuri în acest caz.



Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close