Potrivit primelor informaţii furnizate de corespondetul Antena 3, la locul prăbuşirii se ajunge foarte greu, prin albia unui râu, iar rămăşiţele avionului sunt împrăştiate pe o suprafaşa de circ 50 de metri pătraţi.
La această oră, autorităţile şi alte persoane autorizate încearcă să recupereze cadavrul, dar şi resturile avionului.
Fostul şef al Direcţiei de Aviaţie civilă, Sorin Stoicescu, a declarat că momentan nu s-a confirmat ipoteza unei sinucideri şi, deoarece la impact avionul nu a luat foc, se presupune că ar fi rămas fără combustibil.
Epava aparatului de zbor a fost găsită marţi dimineaţă. Aparatul de zbor s-a prăbuşit în zona localităţii Baru din judeţul Hunedoara, la aproximativ 80 de kilometri de locul din care decolase, într-o zonă greu accesibilă.
De asemenea, acesta a mai explicat că deşi acest tip de aeronave pot plana până la 15 kilometri din momentul în care au rămas fără combustibili, incidentul a avut loc în munţi, în amurg, când riscul producerii unor astfel de accidente este extrem de ridicat.
Mai mult decât atât, Sorin Stoicescu este de părere că acea experienţă de aproximativ 200 de ore de zbor nu este atât de semnificativă pentru condiţiile georgrafice şi atmosferice în care a avut loc zborul.