Antena 3 CNN Actualitate Imagini incredibile: Şi-au spălat covorul în mijlocul unui bulevard din Bucureşti şi au blocat traficul

Imagini incredibile: Şi-au spălat covorul în mijlocul unui bulevard din Bucureşti şi au blocat traficul

Imagini incredibile: Şi-au spălat covorul în mijlocul unui bulevard din Bucureşti şi au blocat traficul
Foto: agenda.ro
27 Iul 2011   •   20:16

Pe vremea bunicilor noştri, rufele se spălau la râu. Deşi anii au trecut, unii români nu au depăşit acel stadiu. O întreagă familie a blocat unul dintre cele mai mari bulevarde din Capitală ca să-şi cureţe hainele. Au fost filmaţi de un telespectator al Observatorului, deranjat de spectacolul grotesc. Singurii care nu au văzut absolut nimic sunt poliţiştii. Asta deşi au trecut de mai multe ori prin zonă.

Piscină gonflabilă, covorul întins alături la spălat, şi toată familia relaxată. Sunt imagini surprinse pe una dintre cele mai circulate artere din Bucureşti, la intersecţia dintre Splaiul Independenţei şi Şoseaua Cotroceni. Cum traficul era lejer, covorul prea mare, iar trotuarul prea mic, oamenii s-au gândit să-l spele în mijlocul străzii. Şi nimeni nu i-a deranjat. Nici poliţia, nici şoferii.

Doar echipa Observatorului le-a dat programul peste cap. Cei mici se scăldau în piscină şi în Dâmboviţa, în timp ce adulţii spălau de zor. La vederea camerei de filmat, au încercat să ascundă motivul  pentru care se aflau acolo. Însă, punga de detergent şi ligheanul plin cu haine i-au dat de gol.

Chemaţi prin 112, poliţiştii i-au legitimat pe harnicii cetăţeni. Pe cei cu acte, i-au trimis să-şi vadă de spălat rufe pe la casele lor. Pe alţi trei i-au luat la secţie pentru identificare cu tot cu lighean.

 


×
Subiecte în articol: rufe bulevard
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close